Att tända ett ljus

Med en ljusbärare från Gravlyktan får ni en produkt som håller under mycket lång tid. En ljusbärare är till glädje för alla besökare som kommer till kyrkogården för att tända ett ljus.

Här nedan finner ni några av våra ljus- och vasbärare. Utöver detta sortiment gestaltar vi även ljusbärare anpassade till formspråket i den miljö där de skall stå, eller efter särskilda önskemål.

Alla modeller levereras med betongplint för montering. Lyktor, rund eller kantig modell, kan dessutom monteras på murar, stenblock och stenpelare. Då dessa alternativ alternativ väljs monteras ett speciellt fäste i muren eller stenen. Placeringen i höjd- och sidled kan utföras helt efter eget önskemål. Lyktorna är anpassade för gravljus med brinntid 2,5 till 5 dygn.

Kyla och snö, stekande sol, regn och rusk klarar våra ljusbärare år efter år, utan att dess funktion och egenskaper försämras. Våra ljus- och vasbärare är tillverkade av rena naturmaterial såsom stål och glas som ger en produkt med god kvalitet och kång hållbarhet. Stål och glas, så enkelt men ändå med så oändligt stora variationsmöjligheter.

Link to: Pelare – LjusträdLink to: EkanLink to: Ljusbärare – SpiralenLink to: Skepp – lyktor
Link to: Skepp – 74 lyktorLink to: Ljusbärare – StaketLink to: Skena utefter murLink to: Ljusskena – Bjärred
Link to: Ljusbärare CirkelLink to: Pelare – LimhamnLink to: VågenLink to: Vingen
Link to: Dubbel VingeLink to: LjusbågenLink to: Ljusbärare – VäxjöLink to: Ljusskena – Oxelösund
Link to: LjusbänkLink to: Lykta – murLink to: Liten VashållareLink to: Anvisningsskylt
Link to: ServicebordLink to: VattenpostLink to: InformationstavlaLink to: Marschallhållare
Link to: Redskapshållare

Välkommen att kontakta oss

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.